Publikavimo data: 2024-04-09
Žuvies paštetas
Šiame recepte derinamos ir šviežios, ir konservuotos žuvys, todėl paštetas yra ne tik labai skanus ir aromatingas, bet ir švelnus bei sotus. Jis paruošiamas paprastai ir greitai, todėl patiks absoliučiai visiems, kurie mėgsta žuvį. Kremas su žuvies paštetu, papuoštas šviežiomis žolelėmis, puikiai papildys ir kasdienį, ir šventinį stalą.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Morkas sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Žuvies filė supjaustykite bet kokio dydžio kubeliais.
Žingsnis 3
Žuvies konservus supjaustykite bet kokio dydžio kubeliais.
Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus, sudėkite žuvies gabalėlius ir kepkite, kol iškeps.
Žingsnis 5
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus ir pakepinkite svogūną, kol taps skaidrus, tada sudėkite morkas ir kepkite, kol suminkštės, retkarčiais pamaišydami.
Žingsnis 6
Į smulkintuvo dubenį sudėkite virtą žuvį, pertrintą žuvį, sviestą, majonezą, druską ir pipirus pagal skonį. Susmulkinkite turinį iki vientisos masės, kad neliktų gumulėlių. Perpilkite paštetą į patogų indą ir patiekite arba padėkite laikyti į šaldytuvą.
Kategorijos