Publikavimo data: 2024-04-02
Rausvoji lašiša ryet
Rytinė rausvoji lašiša yra vienas populiariausių sveikos mitybos šalininkų patiekalų. Jis būna švelnios tekstūros ir maistingas. Rietinui ruošti galite naudoti ir šviežią žuvį, ir žuvies konservus. Pirkdami žuvies konservus atkreipkite dėmesį į pakuotę. Kokybiškas produktas gaminamas Sachaline, Kurilų salose, Kamčiatkoje, Primorsko arba Chabarovsko krašte liepos-rugsėjo mėnesiais. Konservų sudėtyje turi būti tik žuvis ir druska.
Žingsnis 1
Paruoškite svogūnus. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite svogūnus ir kepkite 5-7 minutes, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Suderinkite produktus. Į gilų dubenį sudėkite rausvąją lašišą, sudėkite pusę varškės, migdolus ir sviestą, likusį nuo svogūno kepimo. Išminkykite mišinį, tada sudėkite svogūną, išmaišykite. Sudėkite likusią varškę, pagardinkite pipirais ir dar kartą išmaišykite.
Žingsnis 3
Supjaustykite maistą. Naudodami panardinamąjį maišytuvą suplakite mišinį iki vientisos masės, jei reikia, pagardinkite druska ir pipirais.
Kategorijos