Rausvoji lašiša ryet pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Rausvoji lašiša ryet

Rytinė rausvoji lašiša yra vienas populiariausių sveikos mitybos šalininkų patiekalų. Jis būna švelnios tekstūros ir maistingas. Rietinui ruošti galite naudoti ir šviežią žuvį, ir žuvies konservus. Pirkdami žuvies konservus atkreipkite dėmesį į pakuotę. Kokybiškas produktas gaminamas Sachaline, Kurilų salose, Kamčiatkoje, Primorsko arba Chabarovsko krašte liepos-rugsėjo mėnesiais. Konservų sudėtyje turi būti tik žuvis ir druska.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
218 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, riešutai, žuvis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rausvoji lašiša ryet Žingsnis 1
Paruoškite svogūnus. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite svogūnus ir kepkite 5-7 minutes, kol suminkštės.

Žingsnis 2

Rausvoji lašiša ryet Žingsnis 2
Suderinkite produktus. Į gilų dubenį sudėkite rausvąją lašišą, sudėkite pusę varškės, migdolus ir sviestą, likusį nuo svogūno kepimo. Išminkykite mišinį, tada sudėkite svogūną, išmaišykite. Sudėkite likusią varškę, pagardinkite pipirais ir dar kartą išmaišykite.

Žingsnis 3

Rausvoji lašiša ryet Žingsnis 3
Supjaustykite maistą. Naudodami panardinamąjį maišytuvą suplakite mišinį iki vientisos masės, jei reikia, pagardinkite druska ir pipirais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos