Publikavimo data: 2024-04-09
Silkės paštetas
Švelnus paštetas gali būti gaminamas ne tik iš mėsos ar kepenų. Pagal šį receptą paštetas gaminamas iš visų mėgstamos silkės! Be šios žuvies neapsieina nė viena rusiška šventė! Įdėjus virtų vištų kiaušinių, sviesto paštetas taps dar švelnesnis, o obuoliai ir žalieji svogūnai pagerins skonį, suteikdami patiekalui šiek tiek rūgštumo ir gaivumo! Silkės paštetas bus puikus šventinio stalo užkandžių priedas!
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną. Nuluptą obuolį supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Smulkiai supjaustykite žaliąjį svogūną. Silkę supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 2
Visus susmulkintus produktus sudėkite į smulkintuvą ir susmulkinkite. Į jį įdėkite ištirpintą sviestą. Į blenderį sudėkite per pusę perpjautus nuluptus vištų kiaušinius. Susmulkinkite visus ingredientus. Pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Paruošta!
Kategorijos