Silkės paštetas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Silkės paštetas

Švelnus paštetas gali būti gaminamas ne tik iš mėsos ar kepenų. Pagal šį receptą paštetas gaminamas iš visų mėgstamos silkės! Be šios žuvies neapsieina nė viena rusiška šventė! Įdėjus virtų vištų kiaušinių, sviesto paštetas taps dar švelnesnis, o obuoliai ir žalieji svogūnai pagerins skonį, suteikdami patiekalui šiek tiek rūgštumo ir gaivumo! Silkės paštetas bus puikus šventinio stalo užkandžių priedas!
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
155 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.98/5 (41 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Silkės paštetas Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną. Nuluptą obuolį supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Smulkiai supjaustykite žaliąjį svogūną. Silkę supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 2

Silkės paštetas Žingsnis 2
Visus susmulkintus produktus sudėkite į smulkintuvą ir susmulkinkite. Į jį įdėkite ištirpintą sviestą. Į blenderį sudėkite per pusę perpjautus nuluptus vištų kiaušinius. Susmulkinkite visus ingredientus. Pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Paruošta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos