Aromatinga šavarma "Nitya Ananda" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Aromatinga šavarma "Nitya Ananda"

Tai skanaus skonio "Nitya Ananda" šavarma, kuri patiks vegetarams. Vietoj mėsos recepte naudojamas keptas Adygeya sūris su prieskoniais ir Cezario padažu.
Gaminimo laikas
18 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
118 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.75/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Aromatinga šavarma "Nitya Ananda" Žingsnis 1
Pirmiausia apkepkite "Adygea" sūrį su prieskoniais iki auksinės spalvos ir supjaustykite nedideliais kvadratėliais.

Žingsnis 2

Aromatinga šavarma "Nitya Ananda" Žingsnis 2
Visas daržoves supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sudėkite ant pitos lakšto. Įdėkite aitriosios paprikos ir Cezario padažo arba bet kokio kito padažo. Suvyniokite šavarmą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
mėsos patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, šavarma, padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, islandija, pietūs, vakarienė, užkandis, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos