Publikavimo data: 2024-06-15
Aromatinga skumbrė su capellini makaronais
Capellini makaronai kilę iš Šiaurės Italijos. Tai labai ploni, iki 1 mm storio spagečiai. Jie gaminami iš rupių kvietinių miltų ir, nepaisant jų storio, virdami nesubyra, nors paprastai rekomenduojama juos virti ne ilgiau kaip kelias minutes. Šiame recepte jie naudojami kaip garnyras prie keptos aštrios žuvies. Tai nepaprastai skanus derinys, pabandykite jį pasigaminti ir neliksite abejingi.
Žingsnis 1
Paimkite nedidelį indą ir sumaišykite jame visus sausus ingredientus, sudėkite spaustą česnaką, augalinį aliejų ir išmaišykite iki vientisos masės, palikite šiek tiek pastovėti.
Žingsnis 2
Apšlakstykite žuvį gautu marinatu ir įdėkite ją į šaldytuvą dviem valandoms - ji turi gerai įsigerti, kad skonis būtų intensyvesnis.
Žingsnis 3
Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi, patepkite aliejumi ir sudėkite žuvies gabalėlius. Kepkite 220 °C temperatūroje 20-25 minutes. Makaronus išvirkite pasūdytame pasūdytame vandenyje, tikslią virimo trukmę rasite ant pakuotės.
Kategorijos