Publikavimo data: 2024-06-09
Aromatingas kebabas su svogūnais ir majonezu ant ugnies
Švelnus, kvapnus, sultingas, sultingas, su pikantišku dūmu kiaulienos kebabas ant anglių taps jūsų šventinio stalo ar iškylos lauke puošmena. Labai sultingas, sotus, sotus, viliojantis ir, svarbiausia, skanus. Norint iškepti sultingą kebabą ant žarijų, reikia žinoti keletą paprastų momentų. Pirmiausia reikia žinoti, kaip pasirinkti tinkamą mėsą: mėsa turi būti jauna ir šviežia, taip pat porą valandų marinuota. Svarbus vaidmuo tenka ir anglims: jos turi būti tolygios, neperkaitusios ugnies ir gerai palaikyti šilumą. Tada gausite neįtikėtinai sultingą kiaulienos kebabą su apetitą keliančia plutele.
Žingsnis 1
Supjaustykite mėsą mažais kubeliais (maždaug vaiko kumščio arba didelio vištos kiaušinio dydžio), pašalinkite įvairias venas ir plėves.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite maždaug 0,5-1 cm dydžio žiedais. Supjaustytą mėsą sudėkite į marinavimui skirtą indą. Ant mėsos sluoksniais pabarstykite druskos, pipirų mišinio, pjaustytų svogūnų ir majonezo. Kruopščiai išminkykite mėsą kartu su majonezu ir svogūnais. Gerai išminkykite mėsą ir svogūnus kaip tešlą. Padėkite mėsą vėsioje vietoje marinuotis 120 minučių.
Žingsnis 3
Marinuotus mėsos gabalėlius dėkite ant įkaitinto grilio ir kepkite virš karštų anglių po 10 minučių iš kiekvienos pusės.
Kategorijos