Aromatingas kefyro vinaigretas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Aromatingas kefyro vinaigretas

Okroška ant kefyro - Rusijoje labai išpopuliarėjęs patiekalas. Ten jis vartojamas įvairiais pavidalais, kartais kefyras keičiamas rūgpieniu. Okroška su kefyru yra puikus patiekalas karštą vasaros dieną.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
72 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.78/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Aromatingas kefyro vinaigretas Žingsnis 1
Pasūdykite ir susmulkinkite smulkiai supjaustytą svogūną. Smulkiai supjaustykite krapus. Susmulkinkite agurkus ir sudėkite į žalumynus. Virtas bulves supjaustykite kubeliais ir sumaišykite su daržovėmis. Likusias bulves sutrinkite ir sudėkite į mišinį. Išvirkite kiaušinius, tada supjaustykite kubeliais. Dešrą supjaustykite kubeliais ir pridėkite prie ingredientų. Sumaišykite indų turinį, supilkite kefyrą ir įpilkite šalto virinto vandens. Pasūdykite ir išspauskite citriną. Padėkite patiekalą į šaldytuvą 20 minučių, kad atšaltų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos, šaltos sriubos, okroška, mėsos patiekalai, įspūdingas receptas, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, bulvių sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, receptų knyga, sriubos su dešra, sriubos su kiaušiniu, sriubos su vištienos kiaušiniu, vakarienė su bulvėmis, okroška su dešra

Kategorijos