Publikavimo data: 2025-08-20
Aromatingas kefyro vinaigretas
Okroška ant kefyro - Rusijoje labai išpopuliarėjęs patiekalas. Ten jis vartojamas įvairiais pavidalais, kartais kefyras keičiamas rūgpieniu. Okroška su kefyru yra puikus patiekalas karštą vasaros dieną.
Žingsnis 1
Pasūdykite ir susmulkinkite smulkiai supjaustytą svogūną. Smulkiai supjaustykite krapus. Susmulkinkite agurkus ir sudėkite į žalumynus. Virtas bulves supjaustykite kubeliais ir sumaišykite su daržovėmis. Likusias bulves sutrinkite ir sudėkite į mišinį. Išvirkite kiaušinius, tada supjaustykite kubeliais. Dešrą supjaustykite kubeliais ir pridėkite prie ingredientų. Sumaišykite indų turinį, supilkite kefyrą ir įpilkite šalto virinto vandens. Pasūdykite ir išspauskite citriną. Padėkite patiekalą į šaldytuvą 20 minučių, kad atšaltų.
Kategorijos