Publikavimo data: 2024-05-12
Aromatingas kiaulienos kepsnys.
Žingsnis 1
Supjaustykite mėsą į kelis vienodus kepsnius, kad kiekvienas būtų ne aukštesnis kaip 2 cm. Smulkiai susmulkinkite česnaką arba išspauskite jį per specialų presą ir išspauskite pusės citrinos sultis.
Žingsnis 2
Kiekvieną mėsos gabalą kruopščiai įtrinkite žolelėmis, prieskoniais ir česnakais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Palikite 15 minučių, kad mėsa įsigertų skonį.
Žingsnis 3
Kepkite kepsnius po 10 minučių iš kiekvienos pusės. Palaipsniui mažinkite kaitrą, kad mėsa nesudegtų ir gerai iškeptų iš vidaus. Pirmiausia kepkite ant grotelių, kol apskrus, kad susigertų visos sultys, tada sumažinkite kaitrą, kad iškeptų vidus.
Kategorijos