Publikavimo data: 2024-03-26
Kiaulienos nugarinės kepsnys
Kepsnys yra universalus patiekalas tiek vakarienei su šeima, tiek romantiškam vakarui. Tiek išalkusiam vyrui, tiek figūra besirūpinančiai moteriai. Kad vakarienė būtų dar labiau subalansuota ir maloni, prie mėsos pridėkite šviežių daržovių salotų ir mėgaukitės skonių deriniu!
Žingsnis 1
Pabarstykite mėsą druska, pipirais ir mėgstamais prieskoniais ir įtrinkite iš abiejų pusių. Įpilkite augalinio aliejaus ir dar kartą įtrinkite. Palikite marinuotis 10-15 minučių.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus. Į keptuvę sudėkite marinuotą kepsnį ir kepkite 3-4 minutes iš abiejų pusių.
Žingsnis 3
Į beveik išvirtos mėsos išsiskyrusias sultis įpilkite sviesto. Gautą padažą 1-2 minutes pilkite ant kepsnio.
Žingsnis 4
Kad įsitikintumėte, jog kepsnys paruoštas, padarykite pjūvį - sultys turi būti skaidrios spalvos, be kraujo ar gyslų.
Kategorijos