Kiaulienos nugarinės kepsnys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Kiaulienos nugarinės kepsnys

Kepsnys yra universalus patiekalas tiek vakarienei su šeima, tiek romantiškam vakarui. Tiek išalkusiam vyrui, tiek figūra besirūpinančiai moteriai. Kad vakarienė būtų dar labiau subalansuota ir maloni, prie mėsos pridėkite šviežių daržovių salotų ir mėgaukitės skonių deriniu!
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
413 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
39 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.86/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaulienos nugarinės kepsnys Žingsnis 1
Pabarstykite mėsą druska, pipirais ir mėgstamais prieskoniais ir įtrinkite iš abiejų pusių. Įpilkite augalinio aliejaus ir dar kartą įtrinkite. Palikite marinuotis 10-15 minučių.

Žingsnis 2

Kiaulienos nugarinės kepsnys Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus. Į keptuvę sudėkite marinuotą kepsnį ir kepkite 3-4 minutes iš abiejų pusių.

Žingsnis 3

Kiaulienos nugarinės kepsnys Žingsnis 3
Į beveik išvirtos mėsos išsiskyrusias sultis įpilkite sviesto. Gautą padažą 1-2 minutes pilkite ant kepsnio.

Žingsnis 4

Kiaulienos nugarinės kepsnys Žingsnis 4
Kad įsitikintumėte, jog kepsnys paruoštas, padarykite pjūvį - sultys turi būti skaidrios spalvos, be kraujo ar gyslų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos