Publikavimo data: 2024-01-05
Kiaulienos kepsniai su duonele receptas
Kiaulienos kepsniai yra neįtikėtinai sotus ir sultingas patiekalas, kuris puikiai dera su bet kokiu garnyru. Kiaulienos kepsniai puikiai tiks ir prie kasdienės mitybos, ir prie šventinio stalo. Viena šio spalvingo mėsos patiekalo porcija gali lengvai pakeisti visą patiekalą. Kepsnius lengva paruošti, o jų skonis - brangus ir aštrus.
Žingsnis 1
Paruoškite recepte išvardytus ingredientus. Nulupkite svogūnus. Nuplaukite vyšnias.
Žingsnis 2
Supjaustykite kiaulieną kepsniais, iš abiejų pusių ją pasūdykite ir papipirinkite.Prieš tai kiaulieną pamuškite virtuviniu plaktuku, kad suminkštėtų mėsos skaidulos ir mėsa būtų minkštesnė.
Žingsnis 3
Paruoškite tešlą: dubenyje įmuškite kiaušinį, suberkite druską ir prieskonius ir išplakite šakute arba plaktuvu. Miltus supilkite ant plokščios lėkštės, skirtos duonai kepti. Kiekvieną gabalėlį pamerkite į kiaušinį, tada į miltus ir, jei reikia, dar kartą į kiaušinį.
Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Kepkite kepsnius 6-9 minutes iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos. Kepsniai paruošti.
Žingsnis 5
Patiekite kepsnius papuošę vyšniniais pomidorais ir plonais pusžiedžiais supjaustytais svogūnais. Kad svogūnus pagardintumėte, maždaug 5 minutes marinuokite juos balzaminiame acte, cukruje ir druskoje.
Kategorijos