Publikavimo data: 2024-06-09
Aromatingas kišas su lašiša ir grybais
Kišas su lašiša ir grybais po apetitą keliančia sūrio plutele - tai sotus ir sveikas patiekalas. Visi šio pyrago, atkeliavusio iš Prancūzijos, ingredientai priklauso sveikiems produktams. Lašišoje gausu omega-3, o grybuose - augalinių baltymų. O visi kartu jie suteikia skanius, aromatingus ir vertingus pietus ar vakarienę, kuriuos paruošti nesudėtinga.
Žingsnis 1
Šaltą sviestą supjaustykite gabalėliais, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, miltų ir greitai užminkykite tešlą ant stalo, kad sviestas neįkaistų rankose. Tešla išklokite 3 cm skersmens formą.
Žingsnis 2
Supjaustykite grybus ir žuvį. Atskirai sumaišykite grietinėlę, kiaušinius, grietinėlės sūrį, mišinį ir druską.
Žingsnis 3
Ant tešlos paskirstykite grybų ir žuvies įdarą, pabarstykite smulkintais krapais ir užpilkite kiaušinių ir sūrio mišiniu. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes, kol tešla ir įdaras įgaus gražią rausvą spalvą.
Kategorijos