Aromatingas kišas su lašiša ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Aromatingas kišas su lašiša ir sūriu

Kišas - tradicinis prancūzų patiekalas, atviras užkandžių pyragas. Kišas su lašiša gaunasi labai skanus ir aromatingas. Žuvies įdaras yra švelnus, grietinėlės skonio, ištempto sūrio ir auksinės spalvos apetitą žadinančios plutelės. Galima patiekti karštą arba šaltą. Kišas su lašiša - puikus šventinio stalo ar šeimos vakarienės patiekalas.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
256 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatingas kišas su lašiša ir sūriu Žingsnis 1
Atvėsusį sviestą supjaustykite mažais kubeliais. Į gilų dubenį persijokite miltus su 1/2 šaukštelio druskos, sudėkite sviestą ir kruopščiai trinkite rankomis, kol taps trupiniai. Įmuškite 1 kiaušinį ir gerai išmaišykite, surinkite tešlą į rutulį. Suvyniokite tešlą į maistinę plėvelę ir palikite šaldytuve 20-30 minučių.

Žingsnis 2

Aromatingas kišas su lašiša ir sūriu Žingsnis 2
Paruoškite įdarą: sūrį supjaustykite nedideliais kubeliais, sudėkite paruoštą žuvies filė. Įberkite druskos, juodųjų pipirų ir gerai išmaišykite. Iškočiokite tešlą iki formos dydžio. Atsargiai perkelkite ją į formą ir padarykite 2-3 cm aukščio šonus. Formos dugną subadykite šakute.

Žingsnis 3

Aromatingas kišas su lašiša ir sūriu Žingsnis 3
Paruoškite pyrago įdarą: į grietinėlę įmuškite 3 kiaušinius, įberkite druskos ir gerai išplakite plaktuvu. Paruoštą įdarą sudėkite ant tešlos ir užpilkite grietinėlės mišiniu. Atsargiai pašaukite formą į iki 180 ℃ įkaitintą orkaitę. Kepkite 40 minučių, kol pyrago viršus paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos