Publikavimo data: 2024-06-08
Aromatingas kreminis kokosų desertas
Kreminį kokosų desertą, nepaisant egzotiško ingrediento - kokosų pieno, lengva paruošti, nes nereikia naudoti sudėtingų metodų. Kartu patiekalo maistinė vertė yra didelė. Tik kokosų piene yra polinesočiųjų riebalų rūgščių, mikroelementų ir vitaminų bei keliolika mineralinių medžiagų. Desertas išsiskiria šventiniu puošnumu.
Žingsnis 1
Želatiną atskieskite 150 ml karšto verdančio vandens, išmaišykite. Atidėkite į šalį, kad mišinys atvėstų.
Žingsnis 2
Išplakite šaltą grietinėlę su cukrumi. Tada lėtai supilkite kokosų pieną ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Į mišinį įpilkite atskiestos želatinos, atsargiai išmaišykite. Supilkite į kremą ir 5-7 val. padėkite į šaldytuvą.
Kategorijos