Publikavimo data: 2024-06-08
Aromatingas plovas su kalmarais
Aromatingas plovas su kalmarais - tai patiekalas, kuris padės paįvairinti įprastą meniu. Jis gaunasi trapus, švelnus ir labai skanus. Svarbiausia jį ruošiant kalmarų nekepti per ilgai, kitaip jie gali tapti kieti kaip guma.
Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę supilkite alyvuogių aliejų, pakepinkite svogūną, kol taps skaidrus, ir suberkite morkas. Kepkite apie 5 minutes, tada sudėkite kalmarus ir dar 2-3 minutes pakepinkite.
Žingsnis 2
Supilkite garuose virtus ryžius į multicooker dubenį, į tą pačią vietą sudėkite keptus kalmarus. Suberkite prieskonius, druską, pipirus, išmaišykite, supilkite vandenį. Virkite "Pilavo" arba "Ryžių" režimu apie 40 minučių. Prieš patiekdami pabarstykite smulkiai supjaustytomis žolelėmis.
Kategorijos