Publikavimo data: 2024-06-08
Aromatingas plovas su vištiena katilinėje
Pilavas su vištiena niekuo nenusileidžia plovui su kiauliena ar aviena. Jis būna švelnus ir lengvas, o vištiena kai kuriomis savybėmis pranoksta kitų rūšių mėsą. Jos pranašumas taip pat yra mažas kalorijų kiekis ir greitesnis virimas. Dėl to plovas su vištiena gali padėti, jei jaučiate laiko ar pinigų stygių.
Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Susmulkinkite morkas šiaudeliais. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Keptuvėje augaliniame ir sviesto aliejuje kepkite svogūnus, kol jie taps auksiniai. Sudėkite morkas ir kepkite, kol susidarys graži geltona spalva.
Žingsnis 3
Sudėkite vištienos filė, išmaišykite ir kepkite kelias minutes. Tada supilkite vandenį, druską, prieskonius ir užvirinkite. Sumažinkite ugnį.
Žingsnis 4
Supilkite ryžius, išlyginkite juos katilo paviršiuje nemaišydami. Į vidurį įkiškite česnaką. Taip virkite, kol ryžiai bus paruošti. Kai jie bus paruošti, išjunkite ugnį ir palikite po dangčiu 10-15 minučių.
Kategorijos