Publikavimo data: 2025-08-18
Aromatingas pyragas su maltos žuvies įdaru
Jūsų dėmesiui pateikiamas švelnus ir sotus pyragas su malta žuvimi, kurio paruošimas tikrai neprailgs. Juk jis gaminamas labai paprastai, greitai ir yra skanus. Būtinai paruoškite šį pyragą ir nustebinkite savo draugus nuostabiu patiekalu.
Žingsnis 1
Paimkite keptuvę, supilkite aliejų, įkaitinkite ant viryklės, sudėkite svogūnus, morkas ir kepkite, kol jie taps auksiniai. Sudėkite maltą mėsą ir kepkite, kol bus paruošta. Į indą įmuškite kiaušinius, įberkite druskos, persijokite miltus su kepimo milteliais, sudėkite grietinę ir išmaišykite. Kepimo formą išklokite pergamentu, patepkite aliejumi, supilkite į ją dalį tešlos, ant viršaus sudėkite įdarą ir supilkite likusią tešlą. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros ir kepkite 30 minučių.
Kategorijos