Aromatingas pyragas su maltos žuvies įdaru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Aromatingas pyragas su maltos žuvies įdaru

Jūsų dėmesiui pateikiamas švelnus ir sotus pyragas su malta žuvimi, kurio paruošimas tikrai neprailgs. Juk jis gaminamas labai paprastai, greitai ir yra skanus. Būtinai paruoškite šį pyragą ir nustebinkite savo draugus nuostabiu patiekalu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
179 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.79/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Aromatingas pyragas su maltos žuvies įdaru Žingsnis 1
Paimkite keptuvę, supilkite aliejų, įkaitinkite ant viryklės, sudėkite svogūnus, morkas ir kepkite, kol jie taps auksiniai. Sudėkite maltą mėsą ir kepkite, kol bus paruošta. Į indą įmuškite kiaušinius, įberkite druskos, persijokite miltus su kepimo milteliais, sudėkite grietinę ir išmaišykite. Kepimo formą išklokite pergamentu, patepkite aliejumi, supilkite į ją dalį tešlos, ant viršaus sudėkite įdarą ir supilkite likusią tešlą. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros ir kepkite 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, mažai kalorijų, kopūstų sezonas, česnakų sezonas, pyragai, sotūs pyragai, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, kiaušinių pyragai, kefyro pyragai, kefyro pyragai, kepimas su kefyru, kepimas su kiaušiniu

Kategorijos