Žingsnis 1
Morkas, svogūnus ir česnakus nulupkite ir supjaustykite smulkiais kubeliais. Sumaišykite pomidorų pastą su šiltu vandeniu iki vientisos masės. Nuo čiobrelių stiebų pašalinkite žiedynus ir lapelius (stiebų neprireiks). Užvirinkite vandenį arba sultinį. Nusunkite skystį nuo kukurūzų ir gerai nusausinkite grūdus. Bulves nulupkite ir kelis kartus nuplaukite šaltame vandenyje. Užvirinkite pieną, ištirpinkite jame sviestą ir gerai išmaišykite. Sūrį sutarkuokite vidutine tarka. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros, paruoškite aukštą tefloninį pyrago indą, kepimo formą aukštu šonu ir foliją.
Žingsnis 2
Sumaišykite visas keptas daržoves ir sudėkite maltą jautieną. Kepkite viską kartu, kol išbėgs mėsos sultys, nuolat maišydami. Į keptuvę nedidelėmis porcijomis sudėkite maltą jautieną, kad ji iškeptų.