Raugintų kopūstų pyragas receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Raugintų kopūstų pyragas receptas

Šis kopūstų pyragas toks pat skanus kaip ir įprasti kopūstų pyragai, tačiau jį pagaminti galima dvigubai greičiau. Puikus variantas greitai vakarienei arba netikėtiems svečiams.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
116 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
17 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Raugintų kopūstų pyragas receptas Žingsnis 1
Nulupkite kopūstą ir svogūną ir supjaustykite plonais griežinėliais. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite česnaką. Miltus persijokite kartu su kepimo milteliais. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.

Žingsnis 2

Raugintų kopūstų pyragas receptas Žingsnis 2
Paruoškite pagrindą: kiaušinį sumaišykite su kefyru, tada suberkite miltus, kepimo miltelius ir viską gerai išmaišykite mikseriu.

Žingsnis 3

Raugintų kopūstų pyragas receptas Žingsnis 3
Paruoškite įdarą: svogūną pakepinkite įkaitintame alyvuogių aliejuje, kol įgaus auksinę spalvą. Sudėkite česnaką ir pakepinkite dar 2 minutes.

Žingsnis 4

Raugintų kopūstų pyragas receptas Žingsnis 4
Sudėkite kopūstus ir maišydami kepkite 5 minutes. Uždenkite keptuvę dangčiu ir 10 minučių troškinkite kopūstus ant silpnos ugnies. Tada pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 5

Raugintų kopūstų pyragas receptas Žingsnis 5
Ant formos dugno sudėkite paruoštą įdarą ir supilkite kefyro mišinį. Formos dugną uždenkite pergamentu. Taip bus lengviau išimti pyragą iš formos.

Žingsnis 6

Raugintų kopūstų pyragas receptas Žingsnis 6
Įdėkite formą į įkaitintą iki 200 °C temperatūros orkaitę 15-20 minučių. Išjunkite orkaitę ir palikite pyragą orkaitėje 20 minučių.

Žingsnis 7

Raugintų kopūstų pyragas receptas Žingsnis 7
Supjaustykite porcijomis ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos