Publikavimo data: 2024-02-04
Mėsos pyragas receptas
Jei šaldiklyje turite sluoksniuotos tešlos ir šiek tiek maltos mėsos, iš kurios nenorite gaminti kotletų, manykite, kad pats likimas jus verčia orkaitėje kepti mėsos pyragą. Pirmiausia bus išspręstas pietų klausimas, galbūt net kelioms dienoms. O antra, iš pažįstamų ingredientų gausite visiškai naują patiekalą. Apsiginkluokite žingsnis po žingsnio receptu, kad tai pavyktų!
Žingsnis 1
Nulupkite morką ir saliero šaknį, tada supjaustykite juos mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Paruoškite faršą: įkaitintame augaliniame aliejuje kelias minutes pakepinkite morkas ir saliero šaknį. Sudėkite svogūną ir česnaką ir kepkite kartu, kol taps auksinės spalvos. Išimkite daržoves iš keptuvės.
Žingsnis 3
Kepkite maltą jautieną įkaitintame aliejuje, kol išsiskirs sultys. Į maltą mėsą supilkite raudonąjį vyną ir pavirkite 5 min. Į keptuvę nedidelėmis porcijomis sudėkite maltą mėsą, kad ji iškeptų.
Žingsnis 4
Į maltą mėsą sudėkite keptas daržoves, sviestą, druską ir pipirus ir viską kartu troškinkite 10 minučių.
Žingsnis 5
Paruoštą pyragą supjaustykite porcijomis ir patiekite.
Kategorijos