Aromatingas rizotas su grietinėle pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Aromatingas rizotas su grietinėle

Šį patiekalą pagrįstai galima vadinti aromatingu, nes jo sudėtyje yra tokių "kreminių" produktų kaip parmezanas ir čederio sūris, taip pat grietinėlės. Tokius skonius labai gerai papildo kepta paukštiena ir daržovės, džiovinti bazilikai. Visas rizoto gaminimo procesas sutalpinamas į trumpą laiką. Greitumas ir geras skonis yra pagrindiniai patiekalo, kurį galima patiekti ir darbo, ir švenčių dienomis, privalumai.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
133 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (35 bal.)

Žingsnis 1

Aromatingas rizotas su grietinėle Žingsnis 1
Iš anksto apkepkite vištienos filė su mėgstamais prieskoniais. Smulkiai supjaustykite svogūną. Į įkaitintą keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus ir pakepinkite svogūną. Įmaišykite bazilikus.

Žingsnis 2

Aromatingas rizotas su grietinėle Žingsnis 2
Sudėkite ryžius į puodą ir gerai išmaišykite, kad kruopos įsigertų į aliejų. Sudėkite svogūną.

Žingsnis 3

Aromatingas rizotas su grietinėle Žingsnis 3
Supilkite šaldytas daržoves, supilkite sultinį, išmaišykite ir užvirinkite. Sumažinkite ugnį ir palikite virti po dangčiu dar 15 minučių, retkarčiais pamaišydami.

Žingsnis 4

Aromatingas rizotas su grietinėle Žingsnis 4
Sudėkite mėsą į ryžius, supilkite grietinėlę ir virkite, kol ryžiai sugers visą skystį. Sutarkuokite sūrius, supilkite juos ir išmaišykite. Nuimkite nuo ugnies ir palikite pastovėti dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antras patiekalai, grybų patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, žolelių sezonas, česnakų sezonas, ryžių patiekalai, rizotas, grūdų patiekalai, receptų knyga, rizotas su grybais

Kategorijos