Aromatingas rizotas su vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Aromatingas rizotas su vištiena

Risotto su vištiena skonį suteikia ne tik kepta mėsa, bet ir grietinėlė, sūris, baltasis vynas, vištienos sultinys, prieskoniai ir pagardai. Patiekalo skonis - ne vienintelis jo privalumas. Risotto gali gaminti nepatyrusios namų šeimininkės ir žmonės, kurių šeimos biudžetas ribotas. Kartu jis, kaip ir visi ryžių ir mėsos patiekalai, yra sotus.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
156 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatingas rizotas su vištiena Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite jį keptuvėje su 3 valgomaisiais šaukštais augalinio aliejaus, kol taps skaidrus. Vištienos filė supjaustykite nedidelėmis juostelėmis ir sudėkite į svogūnus. Viską sumaišykite. Mėsos paruošimą nustatykite pagal jos išvaizdą: kepant ji turi pabalti.

Žingsnis 2

Aromatingas rizotas su vištiena Žingsnis 2
Ryžius nuplaukite vėsiame vandenyje ir suberkite į mėsą. Supilkite dalį vyno. Kai jis išgaruos, supilkite likusią dalį. Tada po truputį pilkite šiltą sultinį, kol ryžiai bus tinkamos konsistencijos: minkšti viršuje ir šiek tiek kieti viduje.

Žingsnis 3

Aromatingas rizotas su vištiena Žingsnis 3
Į rizotą sudėkite sviestą, tarkuotą sūrį, česnaką ir prieskonius. Viską sumaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos