Publikavimo data: 2024-09-16
Aromatingas šokoladinis sausainis
Pagal šį receptą gaunamas gana sunkus, tirštas, bet drėgnas sausainis. Išskirtinis šio recepto bruožas - stiprus kakavos skonis. Pabandykite jį iškepti, jums pavyks. Receptas skirtas 20 cm skersmens formai.
Žingsnis 1
Įjunkite orkaitę į įkaitintą orkaitę.
Žingsnis 2
Sumaišykite sausus ingredientus.
Žingsnis 3
Supilkite šiltą pieną, augalinį aliejų, sviestą ir kiaušinius.
Žingsnis 4
Paruoškite kepimo indą. Galiausiai į tešlą supilkite actą ir perkelkite tešlą į formą.
Žingsnis 5
Kepkite apie 40-60 minučių 180 laipsnių temperatūroje, tikrinkite, ar kepinys iškepęs, pabadykite iešmeliu.
Žingsnis 6
Paruoštą sausainį uždenkite paketu ir palikite atvėsti 24 valandoms.
Kategorijos