Aromatingas triušienos plovas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Aromatingas triušienos plovas

Triušienos plovas - sotus, neriebus, aštraus skonio patiekalas. Triušiena yra švelni, sveika ir labai skani. Dietinė triušiena savo vertingąja sudėtimi neprilygsta jokiai kitai mėsai. Karštas plovas gali būti patiekiamas ir pietums, ir vakarienei. Patiekalą papildykite lengvomis daržovių salotomis, šviežiomis arba konservuotomis daržovėmis, šviežiomis žolelėmis.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
177 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.68/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatingas triušienos plovas Žingsnis 1
Morkas supjaustykite apskritais griežinėliais. Du svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, o likusius svogūnus - mažais apskritimais. Apkepkite žiedais supjaustytus svogūnus iki auksinės spalvos ir išimkite iš keptuvės. Į tą patį aliejų, kuriame kepė svogūnai, sudėkite mėsos gabalėlius ir kepkite 20 minučių. Tada pagal skonį įberkite visų prieskonių: druskos, maltų juodųjų pipirų, plovo prieskonių.

Žingsnis 2

Aromatingas triušienos plovas Žingsnis 2
Į triušieną sudėkite juostelėmis supjaustytus svogūnus ir morkas, daržoves paskleiskite patiekalo pakraščiuose. Taip pat, arčiau kraštų, sudėkite ryžius. Į vidurį sudėkite česnaką ir viską užpilkite verdančiu vandeniu, kad ryžiai būtų visiškai vandenyje. Tada ryžius troškinkite neatidarydami dangčio ant silpnos ugnies 1 valandą. Tuomet nuimkite plovą nuo ugnies ir palikite jį 10 minučių brinkti po dangčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos