Publikavimo data: 2024-05-25
Aromatingas uogų mannikinas
Aromatinga mannikė su uogomis puikiai tiks ant bet kokio stalo. Jo, kaip ir bet kurio kito pyrago, paruošimas visai nesudėtingas, tereikia iš anksto išmirkyti manų kruopas kefyre, o tada tik sujungti visus tešlos produktus ir išmaišyti. Dėl savo sudėties maninukas kitą dieną išliks šviežias ir apetitą žadinantis, todėl galite jį gaminti dideliais kiekiais.
Žingsnis 1
Kai dėl kefyro padaugės manų kruopų, paruoškite indą plakimui. Į jį įmuškite kelis kiaušinius, supilkite 200 g cukraus. Paruoškite mikserį ir plakite, kol masė taps sodri ir padidės. Prireiks maždaug 4-7 minučių, kad cukrus iš dalies ištirptų. Tada šaukštu įmaišykite manų kruopų ir kefyro mišinį.
Žingsnis 2
Į puodelį miltų įmaišykite kepimo miltelius ir šiek tiek druskos. Persijokite ingredientus į dubenį su tešla. Greitai ir kruopščiai išmaišykite turinį, kad neliktų gumulėlių.
Žingsnis 3
Paruoškite formą, ištepkite ją aliejumi ir perkelkite į ją tešlą. Ant viršaus tolygiai pabarstykite uogas. Dėkite manniką į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 35 minutes.
Kategorijos