Publikavimo data: 2024-05-26
Aromatingas vištienos kumpis
Namuose paruoštas vištienos kumpis labai skiriasi nuo pramoniniu būdu pagaminto kumpio. Visų pirma, virėjas pats renkasi ingredientus ir žino, kokios kokybės jie yra. Gaminant naminį variantą gaunamas skanus natūralus produktas, kuriuo galima vaišinti artimuosius ir vaišinti svečius. Tokį kumpį paruošite greitai, laiko užima tik kepimas ir laikymas šaldytuve. Jo kaina neviršija protingos sumos, todėl jis įperkamas visiems, norintiems valgyti tokį produktą.
Žingsnis 1
Vištienos krūtinėlę ir kumpio minkštimą supjaustykite mažais kubeliais. Sudėkite į dubenį, sumaišykite su prieskoniais ir palikite marinuotis 15 minučių.
Žingsnis 2
Paruoštą mėsą suvyniokite į maistinę plėvelę ir susukite į kepaliuką. Jei norite, suriškite apskritimą siūlu kaip dešrą.
Žingsnis 3
Pašaukite į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 1 valandai ir 20 minučių. Tada išimkite iš orkaitės, atvėsinkite ir padėkite į šaldytuvą 10-12 valandų, kad subręstų.
Kategorijos