Publikavimo data: 2024-02-04
Korėjietiškos kiaulės ausys receptas
Suprantame, kad pavadinimas jums gali atrodyti specifinis, tačiau svarbiausia yra ne pavadinimas, o skonis! Šis patiekalas jau seniai užėmė garbingą vietą tarp šaltųjų užkandžių. Tie, kurie jį nuolat ruošia, tvirtina, kad šis užkandis pirmiausia dingsta nuo stalų. Jei norite patikrinti šį teiginį, apsiginkluokite mūsų receptu, kurio pagalba galėsite paruošti pikantiškas korėjietiškas kiaulienos ausis.
Žingsnis 1
Kiaulių ausis pamerkite į šaltą vandenį ir palikite valandai. Tada padarykite įpjovas ir gerai nuplaukite po tekančiu vandeniu. Susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 2
Į puodą supilkite vandenį, sudėkite ausis, įberkite druskos, lauro lapų pipirų (žirnelių) ir virkite ausis apie 90 minučių ant vidutinės ugnies. Paruoštumą galite patikrinti šakute: kai ausis galima lengvai pradurti, jos jau paruoštos.
Žingsnis 3
Sudėkite griežinėlius į dubenį, suberkite cukrų, sojų padažą, kalendrą, česnaką ir aštriąją papriką. Gerai išmaišykite, supilkite actą ir dar kartą išmaišykite.
Žingsnis 4
Keptuvėje įkaitinkite sviestą, supilkite jį į ausis ir išmaišykite. Padėkite patiekalą į šaldytuvą 24 valandoms.
Kategorijos