Vištienos suktinukai su mocarela receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Vištienos suktinukai su mocarela receptas

Yra daugybė būdų, kaip vištienos filė padaryti skanesnę ir minkštesnę. Kai kurie žmonės mieliau ją kepa orkaitėje, tačiau vis tiek yra tikimybė, kad ji per daug išsausės. Papasakosime, kaip padaryti filė minkštą ir sultingą: vištienos suktinukai su sūriu ir česnaku tešloje.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
295 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.22/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos suktinukai su mocarela receptas Žingsnis 1
Išvalykite filė nuo gyslų, supjaustykite į 3 porcijas ir gerai apskrudinkite. Smulkiai sutarkuokite sūrį, nulupkite ir smulkiai sukapokite česnaką.

Žingsnis 2

Vištienos suktinukai su mocarela receptas Žingsnis 2
Sudėkite kiaušinius ir grietinėlę ir išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Vištienos suktinukai su mocarela receptas Žingsnis 3
Majonezą sumaišykite su česnaku ir sūriu, tada mišinį padalykite į 3 dalis.

Žingsnis 4

Vištienos suktinukai su mocarela receptas Žingsnis 4
Vištienos filė pasūdykite ir papipirinkite, kiekvieną gabalėlį aptepkite majonezo mišiniu ir susukite į glaudžius ritinėlius.

Žingsnis 5

Vištienos suktinukai su mocarela receptas Žingsnis 5
Suktinukus panardinkite į grietinėlės ir kiaušinio mišinį, apvoliokite miltuose ir kepkite įkaitintame augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos.Dėkite suktinukus ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų aliejaus perteklius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos