Publikavimo data: 2024-02-04
Vištienos suktinukai su mocarela receptas
Yra daugybė būdų, kaip vištienos filė padaryti skanesnę ir minkštesnę. Kai kurie žmonės mieliau ją kepa orkaitėje, tačiau vis tiek yra tikimybė, kad ji per daug išsausės. Papasakosime, kaip padaryti filė minkštą ir sultingą: vištienos suktinukai su sūriu ir česnaku tešloje.
Žingsnis 1
Išvalykite filė nuo gyslų, supjaustykite į 3 porcijas ir gerai apskrudinkite. Smulkiai sutarkuokite sūrį, nulupkite ir smulkiai sukapokite česnaką.
Žingsnis 2
Sudėkite kiaušinius ir grietinėlę ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Majonezą sumaišykite su česnaku ir sūriu, tada mišinį padalykite į 3 dalis.
Žingsnis 4
Vištienos filė pasūdykite ir papipirinkite, kiekvieną gabalėlį aptepkite majonezo mišiniu ir susukite į glaudžius ritinėlius.
Žingsnis 5
Suktinukus panardinkite į grietinėlės ir kiaušinio mišinį, apvoliokite miltuose ir kepkite įkaitintame augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos.Dėkite suktinukus ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų aliejaus perteklius.
Kategorijos