Publikavimo data: 2024-02-04
Kepenų suktinukas su lydytu sūriu receptas
Nesvarbu, ką manote apie kepenėles, pripažinkite, kad bent kartą ir bent viename patiekale jos buvo tikrai skanios. Norime išplėsti tokių patiekalų sąrašą, nes šis produktas tikrai turi didelį potencialą. Todėl parengėme kepenėlių vyniotinio su sūriu receptą. Šis patiekalas visai galės pretenduoti į karūnos užkandžio, kuris atrodo apetitiškai ir yra greitai suvalgomas, vaidmenį.
Žingsnis 1
Iš anksto išimkite sviestą iš šaldytuvo. Kepenis nuvalykite, nuplaukite ir supjaustykite kubeliais. Nulupkite ir susmulkinkite svogūną, nulupkite morkas ir stambiai sutarkuokite. Pasiruoškite maišytuvą ir foliją.
Žingsnis 2
Keptuvėje su įkaitintu augaliniu aliejumi kepkite kepenėles, kol jos pabals, tada sudėkite svogūną ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol paruduos. Sudėkite morkas ir kepkite dar 5 minutes.
Žingsnis 3
Daržoves ir kepenis sudėkite į trintuvą ir susmulkinkite. Sudėkite minkštą sviestą.
Žingsnis 4
Paimkite foliją ir ant jos tolygiai paskleiskite paštetą (1 cm storio). Ant pašteto tolygiai užtepkite lydyto sūrio.
Žingsnis 5
Atsargiai susukite paštetą ir sūrį į ritinėlį ir suvyniokite į foliją. Padėkite į šaldytuvą 50 minučių, tada supjaustykite griežinėliais ir patiekite.
Kategorijos