Publikavimo data: 2025-08-18
Aromatingas vištienos terinas
Terrine - tai vyniotinis, tačiau jis labai dažnai lyginamas su apkepais ir paštetais. Terrine šaknys siekia Prancūziją. Terrine - tai patiekalas iš daržovių, mėsos arba žuvies. Vištienos terinas yra labai skanus ir aromatingas patiekalas, kuriuo ne gėda vaišinti svečius.
Žingsnis 1
Sutarkuokite sūrį, susmulkinkite česnaką ir žoleles, įmuškite kiaušinius, įberkite druskos, pipirų, grietinės ir garstyčių, išmaišykite. Iškepkite filė ir pasūdykite. Likusią dalį supjaustykite nedideliais gabalėliais. Išklokite formą pergamentu ir sudėkite ant jos šoninę. Ant šoninės dėkite pusę sūrio įdaro ir uždenkite iškeptomis filė. Pomidorus susmulkinkite blenderiu ir užpilkite ant vištienos, sudėkite filė gabaliukus. Vėl uždėkite kotletą ir ant jo paskleiskite sūrio įdarą. Kepkite teriną iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 90 minučių.
Kategorijos