Aromatingas vištienos terinas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Aromatingas vištienos terinas

Terrine - tai vyniotinis, tačiau jis labai dažnai lyginamas su apkepais ir paštetais. Terrine šaknys siekia Prancūziją. Terrine - tai patiekalas iš daržovių, mėsos arba žuvies. Vištienos terinas yra labai skanus ir aromatingas patiekalas, kuriuo ne gėda vaišinti svečius.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
167 kcal.
Baltymai
20 g
Riebalai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Aromatingas vištienos terinas Žingsnis 1
Sutarkuokite sūrį, susmulkinkite česnaką ir žoleles, įmuškite kiaušinius, įberkite druskos, pipirų, grietinės ir garstyčių, išmaišykite. Iškepkite filė ir pasūdykite. Likusią dalį supjaustykite nedideliais gabalėliais. Išklokite formą pergamentu ir sudėkite ant jos šoninę. Ant šoninės dėkite pusę sūrio įdaro ir uždenkite iškeptomis filė. Pomidorus susmulkinkite blenderiu ir užpilkite ant vištienos, sudėkite filė gabaliukus. Vėl uždėkite kotletą ir ant jo paskleiskite sūrio įdarą. Kepkite teriną iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 90 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
česnakiniai užkandžiai, receptų knyga, namų receptai, terrine, jūsų receptai, mėsos paštetai, česnakų sezonas, žaliasis sezonas, yra bendrų alergenų., įspūdingas receptas, mėsos ir paukštienos užkandžiai, užkandžiai

Kategorijos