Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Anties krūtinėlę ir kubeliais supjaustytą kumpį apkepkite aliejuje ant didelės ugnies, kitą anties krūtinėlės dalį ir kumpį palikite žalius. Sudėkite virtą ir žalią mėsą į dubenį, pagardinkite druska, pipirais ir pistacijomis ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Surinkite teriną. Išdėliokite šoninės juosteles formoje taip, kad jos uždengtų visą indą, o galai šiek tiek išsikišę. Į vidų sudėkite mėsos mišinį ir uždenkite žemyn kabančiais šoninės galais. Dėkite formą į 160 laipsnių įkaitintą orkaitę 50-60 minučių. Iškepusį patiekalą atvėsinkite, uždenkite maistine plėvele, ant viršaus uždėkite presą ir laikykite šaldytuve 1 dieną.