Terrine
Terrine yra prancūziškas patiekalas, paprastai pagamintas iš įvairių mėsos, paukštienos ar žuvies rūšių, kartu su daržovėmis, želė, prieskoniais ir kitais ingredientais. Šie ingredientai yra sutrinti, sumaišyti ir sutankinti į vieną vientisą masę, kuri tada yra kepama orkaitėje arba keptuvėje. Po kepimo terrine yra šaldoma ir vėliau supjaustoma į gabalus, panašius į pyragą.
Terrine yra labai daugiafunkcinis patiekalas, galintis būti tiek šiltas, tiek šaltas. Jis dažnai patiekiamas kaip užkandis, tarpvalgis ar pagrindinis patiekalas, kartu su duona, padažais ar salotomis. Tai populiarus patiekalas prancūziškoje virtuvėje ir yra mėgstamas dėl savo turtingo skonio ir įvairių ingredientų derinimo galimybių.
TOP 1 Terrine receptai
Terrine - 1 naujausi receptai