Publikavimo data: 2025-08-19
Aromatingi ant grotelių kepti salierai su žolelėmis
Dažniausiai salierai receptuose pateikiami kaip vienas iš ingredientų, tačiau nėra pagrindinis patiekalo ingredientas. Tačiau kartais galima rasti retų salierų receptų, kurie, nepaisant menkų lūkesčių, tiesiog pribloškia visus savo skoniu ir tekstūra. Vienas iš tokių receptų - aromatingas keptas salieras su žolelėmis, kuris visiems jį išbandžiusiems atvers naujas skonio ribas.
Žingsnis 1
Nedideliame dubenyje sumaišykite smulkintą česnaką, sausas žoleles ir augalinį aliejų. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir suplakite, kad gautųsi vientisas marinatas.
Žingsnis 2
Saliero šaknį supjaustykite griežinėliais, o stiebus - trumpais strypeliais. Viską marinuokite mišinyje ir sudėkite ant grilio keptuvės. Salierų stiebus kepkite ant grotelių iš abiejų pusių po 2-3 minutes, o šaknį - 5-6 minutes.
Kategorijos