Aromatingi ant grotelių kepti salierai su žolelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Aromatingi ant grotelių kepti salierai su žolelėmis

Dažniausiai salierai receptuose pateikiami kaip vienas iš ingredientų, tačiau nėra pagrindinis patiekalo ingredientas. Tačiau kartais galima rasti retų salierų receptų, kurie, nepaisant menkų lūkesčių, tiesiog pribloškia visus savo skoniu ir tekstūra. Vienas iš tokių receptų - aromatingas keptas salieras su žolelėmis, kuris visiems jį išbandžiusiems atvers naujas skonio ribas.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
184 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Aromatingi ant grotelių kepti salierai su žolelėmis Žingsnis 1
Nedideliame dubenyje sumaišykite smulkintą česnaką, sausas žoleles ir augalinį aliejų. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir suplakite, kad gautųsi vientisas marinatas.

Žingsnis 2

Aromatingi ant grotelių kepti salierai su žolelėmis Žingsnis 2
Saliero šaknį supjaustykite griežinėliais, o stiebus - trumpais strypeliais. Viską marinuokite mišinyje ir sudėkite ant grilio keptuvės. Salierų stiebus kepkite ant grotelių iš abiejų pusių po 2-3 minutes, o šaknį - 5-6 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos