Publikavimo data: 2024-05-26
Aromatingi austrių grybai, kepti grietinėje
Čia pateikiamas receptas yra austrių grybų "solo pasirodymas". Jie yra pagrindinis šio patiekalo ingredientas, ir dėl to jis nėra prastesnis nei su kitais papildomais produktais. Austrės savaime yra aromatingi grybai, o įprasti svogūnai ir paprikos jau savaime praturtina juos naujais skoniais ir aromatais. Patiekalą galima valgyti vieną, patiekti su bet kokiu garnyru arba su šviežiomis daržovėmis. Jį paruošti labai greitai ir nereikalauja didelių pirkinių išlaidų.
Žingsnis 1
Austrių grybų kepurėles supjaustykite juostelėmis, svogūnus - plonais ketvirčiais.
Žingsnis 2
Porą minučių pakepinkite svogūną svieste, tada į jį suberkite pievagrybius.
Žingsnis 3
Pagal skonį įpilkite grietinės, druskos ir pipirų. Dar 10 minučių pavirkite ant silpnos ugnies.
Kategorijos