Aromatingi austrių grybai, kepti grietinėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Aromatingi austrių grybai, kepti grietinėje

Čia pateikiamas receptas yra austrių grybų "solo pasirodymas". Jie yra pagrindinis šio patiekalo ingredientas, ir dėl to jis nėra prastesnis nei su kitais papildomais produktais. Austrės savaime yra aromatingi grybai, o įprasti svogūnai ir paprikos jau savaime praturtina juos naujais skoniais ir aromatais. Patiekalą galima valgyti vieną, patiekti su bet kokiu garnyru arba su šviežiomis daržovėmis. Jį paruošti labai greitai ir nereikalauja didelių pirkinių išlaidų.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
198 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatingi austrių grybai, kepti grietinėje Žingsnis 1
Austrių grybų kepurėles supjaustykite juostelėmis, svogūnus - plonais ketvirčiais.

Žingsnis 2

Aromatingi austrių grybai, kepti grietinėje Žingsnis 2
Porą minučių pakepinkite svogūną svieste, tada į jį suberkite pievagrybius.

Žingsnis 3

Aromatingi austrių grybai, kepti grietinėje Žingsnis 3
Pagal skonį įpilkite grietinės, druskos ir pipirų. Dar 10 minučių pavirkite ant silpnos ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos