Aromatingi austrių grybai su baklažanais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Aromatingi austrių grybai su baklažanais

Grybai su baklažanais - seniai žinomas tandemas, tačiau derinys su tokiais subtilaus skonio grybais, kaip austrės, taip pat daržovėmis ir padažu pranoksta visus lūkesčius. Taip pat ruošiant patiekalą nesitikima labai sudėtingų ir ypatingų išlaidų. Gaminti jį šventei ar šeimos vakarienei bus malonu, nes rezultatas nustebins savo skoniu.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
36 kcal.
Baltymai
2 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatingi austrių grybai su baklažanais Žingsnis 1
Pagal receptą pasverkite daržoves ir grybus. Nuvalykite juos ir nuplaukite. Nuplaukite ir nusausinkite petražoles. Nuplaukite ir nulupkite baklažanus.

Žingsnis 2

Aromatingi austrių grybai su baklažanais Žingsnis 2
Kepkite svogūnus, morkas ir česnakus augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos. Tada sudėkite pievagrybius ir baklažanus ir maišydami kepkite ant didelės ugnies 7-8 minutes. Supilkite druską, cukrų ir sojų padažą. Maišydami kepkite dar 2 minutes.

Žingsnis 3

Aromatingi austrių grybai su baklažanais Žingsnis 3
Išmaišykite, sumažinkite ugnį ir palikite virti 10-15 minučių, kol suminkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos