Publikavimo data: 2024-05-26
Aromatingi austrių grybai su baklažanais
Grybai su baklažanais - seniai žinomas tandemas, tačiau derinys su tokiais subtilaus skonio grybais, kaip austrės, taip pat daržovėmis ir padažu pranoksta visus lūkesčius. Taip pat ruošiant patiekalą nesitikima labai sudėtingų ir ypatingų išlaidų. Gaminti jį šventei ar šeimos vakarienei bus malonu, nes rezultatas nustebins savo skoniu.
Žingsnis 1
Pagal receptą pasverkite daržoves ir grybus. Nuvalykite juos ir nuplaukite. Nuplaukite ir nusausinkite petražoles. Nuplaukite ir nulupkite baklažanus.
Žingsnis 2
Kepkite svogūnus, morkas ir česnakus augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos. Tada sudėkite pievagrybius ir baklažanus ir maišydami kepkite ant didelės ugnies 7-8 minutes. Supilkite druską, cukrų ir sojų padažą. Maišydami kepkite dar 2 minutes.
Žingsnis 3
Išmaišykite, sumažinkite ugnį ir palikite virti 10-15 minučių, kol suminkštės.
Kategorijos