Publikavimo data: 2024-05-26
Aromatingi austrių grybai su bulvėmis
Nepaisant paprastumo, austrių grybai gali konkuruoti su mėsa pagal vitaminų kiekį, taip pat pagal visų pagrindinių mineralinių medžiagų kiekį. Tačiau vienas iš pagrindinių patiekalo kriterijų yra skonis, ir jie visiškai atitinka šį reikalavimą. Kartu su bulvėmis patiekalas yra sotus ir kupinas skonių. Jis tinka šiltai šeimos vakarienei ar svečių susitikimui. Jis užima nedaug laiko ir yra visiškai nebrangus.
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite griežinėliais, batonais ar kaip tik norite, o svogūnus - mažais kubeliais. Austrių grybus supjaustykite plonomis plokštelėmis.
Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite bulves. Kepkite ant vidutinės ugnies kartais pamaišydami 5-7 minutes. Sudėkite grybus, išmaišykite. Pasūdykite, pagardinkite pipirais, pagal skonį įberkite prieskonių ir dar kartą išmaišykite. Tada pasiųskite svogūnus ir po 2-3 minučių išjunkite.
Kategorijos