Publikavimo data: 2025-08-17
Aromatingi blyneliai su feijoa, mėtomis ir uogomis
Plaktos grietinėlės, uogų ir sausainių desertas - šis patiekalas nustebins kiekvieną svečią ar vaikus. Plakta grietinėlė puikiai dera su šokoladiniais sausainiais ir uogomis. Atrodo, kad grietinėlė šį desertą persmelkia savo švelnumu, aromatu ir išskirtiniu skoniu. Konjakas desertą padaro sultingesnį ir elegantiškesnį. Grietinėlėje taip pat yra daug naudingų medžiagų. Jos atkuria lipidų apykaitą, normalizuoja cholesterolio kiekį kraujyje ir gerina kraujagyslių būklę.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite pieną, kiaušinius, miltus, druską. Išmaišykite iki vientisos masės. Kepkite blynus ant keptuvės. Kepkite iš abiejų pusių, kol paruduos. Atvėsinkite blynus.
Žingsnis 2
Supjaustykite feijoa mažais gabalėliais. Dubenyje sumaišykite feijoa, mėtas, cukrų, citrinos žievelę ir sultis, blenderiu susmulkintas uogas. Įdarą paskirstykite į blyną ir suvyniokite į voką.
Kategorijos