Publikavimo data: 2024-04-01
Šokoladiniai blyneliai
Šokoladiniai blyneliai su kakava - originali įdomios spalvos ir sodraus skonio blynų versija. Receptas toks pat paprastas kaip ir tradicinių blynų. Kakaviniai blyneliai puikiai tinka pusryčiams ar užkandžiui. Purūs ir šokoladiniai, jie bus gardus skanėstas prie arbatos ar kavos. Įdomiai patiekti šokoladiniai blyneliai su kondensuotu pienu, cukraus pudra arba uogiene patiks ir suaugusiesiems, ir vaikams.
Žingsnis 1
Atskirame giliame dubenyje sumaišykite miltus ir kakavą, kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Supilkite pieną į miltus ir kakavą. Jį galima maišyti su vandeniu santykiu 50/50. Įmuškite kiaušinius. Įberkite druskos ir cukraus. Išminkykite tešlą, galite naudoti mikserį, iki vientisos masės, be gumuliukų.
Žingsnis 3
Gerai įkaitinkite keptuvę ir patepkite ją augaliniu aliejumi. Kepkite blynus iš abiejų pusių. Nepilkite per daug tešlos, kad išvengtumėte žalių vietų ir iškeptumėte plonus blynus.
Žingsnis 4
Blynus išdėliokite lėkštėse ir patiekite. Pagal skonį apibarstykite cinamonu, cukraus pudra, šokolado sirupu arba tarkuotu šokoladu.
Kategorijos