Publikavimo data: 2024-01-06
Paprasti šokoladiniai blyneliai receptas
Blynus galima gaminti pridėjus įvairių produktų. Pavyzdžiui, labai skanūs yra blyneliai iš cukinijų, bulvių, burokėlių ir saldumynų, pavyzdžiui, šokolado ar aguonų. Šokoladiniai blyneliai paprastai gaminami su kakava arba pridedant lydyto šokolado. Šokoladinius blynus kepti taip pat paprasta, kaip ir įprastus blynus. Svarbu pasirinkti tinkamą kakavą. Ji turėtų kvepėti šokoladu ir būti vienodo malimo.
Žingsnis 1
Paruoškite visus ingredientus. Miltus persijokite per smulkų sietelį. Tą patį padarykite ir su kakavos milteliais, kad neliktų gumuliukų. Kiaušinius kruopščiai nuplaukite muilu ir vandeniu.
Žingsnis 2
Paruoškite šokoladinių blynų tešlą. Giliame dubenyje įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų, druską ir viską gerai išplakite plaktuvu arba mikseriu. Tai reikėtų daryti apie 2-3 minutes. Po to supilkite trečdalį pieno ir gerai išmaišykite. Supilkite visus miltus ir kakavos miltelius ir dar kartą išmaišykite, kad tešloje neliktų gumuliukų.
Žingsnis 3
Į dubenį su tešla pamažu, nuolat maišydami, supilkite likusį pieną. Tešla turi būti šiek tiek skysta. Mažiau tiršta nei grietinė. Stebėkite konsistenciją. Neturėtų būti gumuliukų. Supilkite augalinį aliejų ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Į keptuvę įpilkite pusę samčio tešlos ir sukamaisiais judesiais paskirstykite ją po visą keptuvės paviršių. Kepkite blyną 2-3 minutes iš kiekvienos pusės, kol taps auksinis. Pakartokite tai su likusia tešla. Gautus blynus susukite į trikampį. prieš kepdami naują blyną tešlą išmaišykite, kad ji išliktų vientisa.
Žingsnis 5
Šokoladinius blynelius patiekite su bananų griežinėliais ir aplietus plakta grietinėle arba gervuogių uogiene.
Kategorijos