Publikavimo data: 2025-08-20
Aromatingi folijoje įdaryti kopūstai
Kvapnus įdarytas kopūstas folijoje - tai švelnūs traškūs kopūstai, aromatinga malta mėsa su ryžiais, morkomis ir svogūnais, aštrūs prieskoniai ir pomidorų pasta, kuri sujungia visus skonius ir paverčia tiesiog gardų naminį patiekalą neįtikėtinu deriniu, verčiančiu tiesiog dainuoti iš malonumo.
Žingsnis 1
Padarykite kelis gilius pjūvius kopūstuose aplink šerdį. Mikrobangų krosnelėje kopūstus kaitinkite apie 5-6 minutes, tada išimkite, atskirkite didesnius lapus, sudėkite juos į krūvą ir kaitinkite mikrobangų krosnelėje dar 3 minutes, kad suminkštėtų ir būtų lankstūs.
Žingsnis 2
Ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje iki pusiau išvirtų ir nusausinkite. Morkas sutarkuokite stambia tarka, o svogūną ir česnaką supjaustykite mažais kubeliais. Siųskite viską kepti į augalinį aliejų, kol suminkštės. Baigiant kepti sudėkite per specialų presą išspaustą česnaką.
Žingsnis 3
Įdarui tinkamame inde sumaišykite maltą kiaulieną, virtus ryžius ir pusę kiekio keptos mėsos. Paruoštus kopūstų lapus sudėkite ant darbo paviršiaus. Ant kiekvieno lapo dėkite po 1-2 valgomuosius šaukštus faršo ir susukite į ritinėlį, paruoštus įdarytus kopūstus sudėkite į kepimo indą.
Žingsnis 4
Ant įdarytų kopūstų uždėkite likusią keptą mėsą ir užpilkite pomidorų pastą, sumaišytą su stikline vandens. Uždenkite formą folija ir kepkite įkaitintoje 180 ℃ orkaitėje apie 40 minučių.
Kategorijos