Tinginių įdaryti kopūstai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-03

Tinginių įdaryti kopūstai

Įdarytų kopūstų gaminimas užima nedaug laiko. Įdaras neturi būti suvyniotas į kopūstų lapus, kaip tai daroma pagal tradicinį receptą. Kopūstai tiesiog sumaišomi su mėsa ir ryžiais. Gaunasi patiekalas "3 viename" - ir daržovės, ir mėsa, ir garnyras. Parduotuvėje rinkitės atšaldytą maltą mėsą iš šviežios mėsos.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
55 min.
Kalorijos
110 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tinginių įdaryti kopūstai Žingsnis 1
Paruoškite kopūstus. Susmulkintus kopūstus užpilkite verdančiu vandeniu (200 ml) ir palaikykite 5 minutes. Tada vandenį nupilkite ir rankomis išspauskite kopūstus iš skysčio.

Žingsnis 2

Tinginių įdaryti kopūstai Žingsnis 2
Paruoškite įdarytų kopūstų pagrindą. Keptuvėje aliejuje 7-10 min. pakepinkite morkas ir svogūnus, įberkite druskos ir pipirų. Sumaišykite virtus ryžius, maltą mėsą, keptas daržoves ir kopūstus. Dar šiek tiek pasūdykite.

Žingsnis 3

Tinginių įdaryti kopūstai Žingsnis 3
Iškepkite įdarytus kopūstus. Šlapiomis rankomis suformuokite kotletus. Į aliejumi pateptą kepimo indą nedideliu atstumu vienas nuo kito sudėkite įdarytus kopūstų kotletukus. Kepkite 220 ℃ temperatūroje 20-25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos