Publikavimo data: 2024-04-03
Tinginių įdaryti kopūstai
Įdarytų kopūstų gaminimas užima nedaug laiko. Įdaras neturi būti suvyniotas į kopūstų lapus, kaip tai daroma pagal tradicinį receptą. Kopūstai tiesiog sumaišomi su mėsa ir ryžiais. Gaunasi patiekalas "3 viename" - ir daržovės, ir mėsa, ir garnyras. Parduotuvėje rinkitės atšaldytą maltą mėsą iš šviežios mėsos.
Žingsnis 1
Paruoškite kopūstus. Susmulkintus kopūstus užpilkite verdančiu vandeniu (200 ml) ir palaikykite 5 minutes. Tada vandenį nupilkite ir rankomis išspauskite kopūstus iš skysčio.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarytų kopūstų pagrindą. Keptuvėje aliejuje 7-10 min. pakepinkite morkas ir svogūnus, įberkite druskos ir pipirų. Sumaišykite virtus ryžius, maltą mėsą, keptas daržoves ir kopūstus. Dar šiek tiek pasūdykite.
Žingsnis 3
Iškepkite įdarytus kopūstus. Šlapiomis rankomis suformuokite kotletus. Į aliejumi pateptą kepimo indą nedideliu atstumu vienas nuo kito sudėkite įdarytus kopūstų kotletukus. Kepkite 220 ℃ temperatūroje 20-25 minutes.
Kategorijos