Tinginių įdaryti kopūstai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-03

Tinginių įdaryti kopūstai

Įdarytų kopūstų gaminimas užima nedaug laiko. Įdaras neturi būti suvyniotas į kopūstų lapus, kaip tai daroma pagal tradicinį receptą. Kopūstai tiesiog sumaišomi su mėsa ir ryžiais. Gaunasi patiekalas "3 viename" - ir daržovės, ir mėsa, ir garnyras. Parduotuvėje rinkitės atšaldytą maltą mėsą iš šviežios mėsos.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
55 min.
Kalorijos
110 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Tinginių įdaryti kopūstai Žingsnis 1
Paruoškite kopūstus. Susmulkintus kopūstus užpilkite verdančiu vandeniu (200 ml) ir palaikykite 5 minutes. Tada vandenį nupilkite ir rankomis išspauskite kopūstus iš skysčio.

Žingsnis 2

Tinginių įdaryti kopūstai Žingsnis 2
Paruoškite įdarytų kopūstų pagrindą. Keptuvėje aliejuje 7-10 min. pakepinkite morkas ir svogūnus, įberkite druskos ir pipirų. Sumaišykite virtus ryžius, maltą mėsą, keptas daržoves ir kopūstus. Dar šiek tiek pasūdykite.

Žingsnis 3

Tinginių įdaryti kopūstai Žingsnis 3
Iškepkite įdarytus kopūstus. Šlapiomis rankomis suformuokite kotletus. Į aliejumi pateptą kepimo indą nedideliu atstumu vienas nuo kito sudėkite įdarytus kopūstų kotletukus. Kepkite 220 ℃ temperatūroje 20-25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, kopūstų sezonas, įdaryti kopūstai, receptų knyga, įdaryti kopūstai, įdaryti kopūstai su kopūstais, įdaryti kopūstai su ryžiais, kopūstų vakarienė

Kategorijos