Publikavimo data: 2024-03-27
Sriuba su malta vištiena ir ryžiais
Golubcai yra tradicinis rusų ir ukrainiečių virtuvės patiekalas, kuris, kai kurių šaltinių duomenimis, atsirado XVIII amžiuje. Tai mėsos ir ryžių faršas, suvyniotas į kopūstų lapus. Produktai troškinami padaže arba sultinyje. Šiame recepte siūlome jums pasigaminti lengvą ir nebrangią kopūstų faršo su malta vištiena versiją. Patiekalas gaunasi sotus ir kartu nelabai kaloringas. Jis puikiai tiks pietums arba vakarienei.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūnus.
Žingsnis 2
Morkas sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 3
Ryžius užpilkite dideliu kiekiu šalto vandens, šiek tiek pasūdykite ir virkite, kol suminkštės. Kai ryžiai bus paruošti, nusausinkite juos per sietelį.
Žingsnis 4
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir ant vidutinės ugnies 5 minutes kepkite svogūnus ir morkas iki auksinės spalvos.
Žingsnis 5
Dideliame puode užvirinkite vandenį ir 2-3 minutes pavirkite kopūstų lapus, kad jie taptų minkšti, bet neišvirtų.
Žingsnis 6
Giliame dubenyje sumaišykite pakepintus svogūnus ir morkas, virtus ryžius, maltą vištieną ir kiaušinį. Įdarą pasūdykite, pagardinkite pipirais ir išmaišykite.
Žingsnis 7
Paimkite kopūsto lapą ir ant krašto uždėkite 1-2 valgomuosius šaukštus.
Žingsnis 8
Suvyniokite faršą į kopūsto lapą: iš pradžių užlenkite šonus, tada susukite. Taip suformuokite visus įdarytus kopūstų suktinukus.
Žingsnis 9
Į gilią keptuvę ar puodą sudėkite įdarytus kopūstus, supilkite kečupą ir užpilkite vandeniu. Sultinį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
Žingsnis 10
Uždenkite įdarytus kopūstus dangčiu ir troškinkite 30-40 minučių. Paruošta.
Žingsnis 11
Patiekite įdarytus kopūstus su smulkintais žalumynais. Gero apetito.
Kategorijos