Sriuba su malta vištiena ir ryžiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Sriuba su malta vištiena ir ryžiais

Golubcai yra tradicinis rusų ir ukrainiečių virtuvės patiekalas, kuris, kai kurių šaltinių duomenimis, atsirado XVIII amžiuje. Tai mėsos ir ryžių faršas, suvyniotas į kopūstų lapus. Produktai troškinami padaže arba sultinyje. Šiame recepte siūlome jums pasigaminti lengvą ir nebrangią kopūstų faršo su malta vištiena versiją. Patiekalas gaunasi sotus ir kartu nelabai kaloringas. Jis puikiai tiks pietums arba vakarienei.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
82 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.13/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sriuba su malta vištiena ir ryžiais Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūnus.

Žingsnis 2

Sriuba su malta vištiena ir ryžiais Žingsnis 2
Morkas sutarkuokite smulkia tarka.

Žingsnis 3

Sriuba su malta vištiena ir ryžiais Žingsnis 3
Ryžius užpilkite dideliu kiekiu šalto vandens, šiek tiek pasūdykite ir virkite, kol suminkštės. Kai ryžiai bus paruošti, nusausinkite juos per sietelį.

Žingsnis 4

Sriuba su malta vištiena ir ryžiais Žingsnis 4
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir ant vidutinės ugnies 5 minutes kepkite svogūnus ir morkas iki auksinės spalvos.

Žingsnis 5

Sriuba su malta vištiena ir ryžiais Žingsnis 5
Dideliame puode užvirinkite vandenį ir 2-3 minutes pavirkite kopūstų lapus, kad jie taptų minkšti, bet neišvirtų.

Žingsnis 6

Sriuba su malta vištiena ir ryžiais Žingsnis 6
Giliame dubenyje sumaišykite pakepintus svogūnus ir morkas, virtus ryžius, maltą vištieną ir kiaušinį. Įdarą pasūdykite, pagardinkite pipirais ir išmaišykite.

Žingsnis 7

Sriuba su malta vištiena ir ryžiais Žingsnis 7
Paimkite kopūsto lapą ir ant krašto uždėkite 1-2 valgomuosius šaukštus.

Žingsnis 8

Sriuba su malta vištiena ir ryžiais Žingsnis 8
Suvyniokite faršą į kopūsto lapą: iš pradžių užlenkite šonus, tada susukite. Taip suformuokite visus įdarytus kopūstų suktinukus.

Žingsnis 9

Sriuba su malta vištiena ir ryžiais Žingsnis 9
Į gilią keptuvę ar puodą sudėkite įdarytus kopūstus, supilkite kečupą ir užpilkite vandeniu. Sultinį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.

Žingsnis 10

Sriuba su malta vištiena ir ryžiais Žingsnis 10
Uždenkite įdarytus kopūstus dangčiu ir troškinkite 30-40 minučių. Paruošta.

Žingsnis 11

Sriuba su malta vištiena ir ryžiais Žingsnis 11
Patiekite įdarytus kopūstus su smulkintais žalumynais. Gero apetito.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos