Įdaryti kopūstai keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Įdaryti kopūstai keptuvėje

Įdaryti kopūstai - tai patiekalas, paplitęs įvairiose pasaulio virtuvėse: Vidurio ir Rytų Europoje, Vidurinėje Azijoje ir net Šiaurės Afrikoje. Maltos mėsos įvyniojimas į kopūstus yra daug darbo reikalaujantis procesas. Yra ir paprastesnis variantas - tingiai kepti kopūstus keptuvėje. Kaip paruošti sotų patiekalą, supras net labiausiai nepatyręs virėjas. Žingsnis po žingsnio keptuvėje įdarytų kopūstų receptas yra paprastas. Svarbiausia pasirinkti skanios maltos mėsos ir jaunų, palaidų kopūstų.
Gaminimo laikas
85 min.
Laikas virtuvėje
70 min.
Kalorijos
163 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Įdaryti kopūstai keptuvėje Žingsnis 1
Paruoškite daržoves. Keptuvėje su sviestu pakepinkite svogūnus, morkas ir česnakus, kol jie taps auksiniai (apie 5-7 minutes). Supilkite 100 ml vandens. Į keptuvę su svogūnais, morkomis, česnakais ir kopūstais sudėkite kopūstus ir išmaišykite. Pagardinkite druska ir pipirais, užvirinkite ir 30 minučių troškinkite po dangčiu ant silpnos ugnies.

Žingsnis 2

Įdaryti kopūstai keptuvėje Žingsnis 2
Suformuokite įdarytus kopūstus. Sumaišykite maltą mėsą su troškintomis daržovėmis. Iš mišinio suformuokite nedidelius ovalius paplotėlius. Didelėje keptuvėje daržovių ir sviesto aliejuje ant didelės ugnies kepkite įdarytus kopūstus, kol iš visų pusių paruduos, 10 minučių. Prieš kepant įdarytus kopūstus, keptuvė turi būti gerai įkaitusi. Supilkite 150 ml vandens ir troškinkite, kol išvirs, po dangčiu ant vidutinės ugnies 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos