Publikavimo data: 2024-04-03
Įdaryti kopūstai vaikams
Tingus įdarytas kopūstas yra patiekalas, rekomenduojamas vyresniems nei 2 metų vaikams. Recepte nėra produktų, kurie galėtų sukelti alerginę reakciją arba kurių vaiko organizmas neįsisavina. Įdaryti kopūstai dažnai patiekiami vaikų darželiuose ir daugelis vaikų yra įpratę prie šio maistingo patiekalo. Pagrindiniai produktai yra jautiena ir baltagūžiai kopūstai. Šviežia jautiena turi būti raudonai rausvos spalvos, o jos paviršius - tankus, lygus ir glotnus.
Žingsnis 1
Paruoškite daržoves. Į keptuvę įpilkite aliejaus, sudėkite svogūną ir kepkite, kol taps skaidrus. Sudėkite kopūstus ir, retkarčiais pamaišydami, troškinkite po dangčiu 5 minutes. Įpilkite šiek tiek vandens, kad apsemtų kopūstus.
Žingsnis 2
Į kopūstus suberkite prieskonius. Į puodą su kopūstais ir svogūnais įpilkite pomidorų pastos, druskos, lauro lapų. Viską gerai išmaišykite ir troškinkite 5 minutes.
Žingsnis 3
Daržoves sumaišykite su ryžiais. Sudėkite ryžius į puodą, užpilkite vandeniu, kad ryžiai būtų visiškai apsemti. Virkite po dangčiu 15 minučių.
Žingsnis 4
Mėsą sumaišykite su daržovėmis. Sudėkite maltą mėsą, troškinkite 5 minutes ir išmaišykite. Troškinkite ant silpnos ugnies, kol mėsa išvirs, maždaug 10 minučių.
Kategorijos