Aromatingi glazūruoti grybai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Aromatingi glazūruoti grybai

Glazūnija su grybais - tai skonių rinkinys, kurio pagrindinė dalis - grybai. Jį papildo svogūnai, pomidorai, voratinkliniai vermišeliai. Geresnių pusryčių neįmanoma išsireikalauti. Grybuose esantys baltymai suteikia statybinės medžiagos mūsų ląstelėms, kiaušiniai papildo aminorūgščių ir vitaminų atsargas. Kulinariniu požiūriu - tai skanu, nebrangu ir greita.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
173 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatingi glazūruoti grybai Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais ir pakepinkite keptuvėje su aliejumi. Į svogūnus sudėkite griežinėliais supjaustytus grybus. Kai skystis išgaruos, į keptuvę sudėkite griežinėliais supjaustytus pomidorus ir įberkite druskos.

Žingsnis 2

Aromatingi glazūruoti grybai Žingsnis 2
Keptuvės turinį pasūdykite. Suberkite saują vermišelių, išmaišykite ir įmuškite kiaušinius. Pagardinkite pipirais ir uždenkite dangčiu, kad patiekalas išvirtų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos