Publikavimo data: 2024-06-08
Aromatingi glazūruoti grybai
Glazūnija su grybais - tai skonių rinkinys, kurio pagrindinė dalis - grybai. Jį papildo svogūnai, pomidorai, voratinkliniai vermišeliai. Geresnių pusryčių neįmanoma išsireikalauti. Grybuose esantys baltymai suteikia statybinės medžiagos mūsų ląstelėms, kiaušiniai papildo aminorūgščių ir vitaminų atsargas. Kulinariniu požiūriu - tai skanu, nebrangu ir greita.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais ir pakepinkite keptuvėje su aliejumi. Į svogūnus sudėkite griežinėliais supjaustytus grybus. Kai skystis išgaruos, į keptuvę sudėkite griežinėliais supjaustytus pomidorus ir įberkite druskos.
Žingsnis 2
Keptuvės turinį pasūdykite. Suberkite saują vermišelių, išmaišykite ir įmuškite kiaušinius. Pagardinkite pipirais ir uždenkite dangčiu, kad patiekalas išvirtų.
Kategorijos