Publikavimo data: 2024-05-20
Aromatingi gnocchi su šonine
Švelnūs ir aromatingi gnocchi tikrai bus skanūs, jei į juos pridėsite keletą ingredientų, pavyzdžiui, keptos šoninės, parmezano sūrio. Pateiktas receptas yra vienas iš tokių. Be to, jis tinka žmonėms, kuriems virtuvėje trūksta laiko. Nepaisant darbo su tešla, gnocchi paruošiami labai greitai. Juos gali ruošti visi be išimties kulinarijos mėgėjai.
Žingsnis 1
Išvirusias bulves sutrinkite iki vientisos masės. Įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir gerai išmaišykite. Tada suberkite miltus ir dar kartą išmaišykite. Minkykite tešlą, kol ji nebelips prie rankų.
Žingsnis 2
Tešlą iškočiokite į ritinį ir supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Šakute padarykite išraiškingą raštą. Kai vanduo užvirs, siųskite gnocchi virti. Kai jie išplauks, virkite dar 3 minutes, tada išimkite iš puodo arba nusausinkite.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę, svieste apkepkite smulkintą šoninę.
Kategorijos