Publikavimo data: 2024-05-20
Greiti gnocchi su sūriu
Gnocchi yra vienas garsiausių Ispanijos patiekalų. Juos lengva pasigaminti namuose ir galima derinti su bet kokiais prieskoniais ir džiovintomis žolelėmis. Reikėtų pažymėti, kad teksto skoniui įtakos turi ir tešlos minkymo trukmė. Kuo daugiau laiko šeimininkė skiria tešlai minkyti ir kuo didesniais gabalėliais supjausto paruoštus gnocchi, tuo skanesnis bus galutinis patiekalas.
Žingsnis 1
Atvėsinkite virtas bulves ir nulupkite jas nuo odelės. Tada jas susmulkinkite. Įsitikinkite, kad nėra gumulėlių. Tada į bulves suberkite druską ir persijotus miltus ir visus ingredientus sumaišykite, kad gautųsi nelipni tešla.
Žingsnis 2
Padalykite tešlą į 2 dalis, kiekvieną iš jų susukite į ritinėlį ir supjaustykite iki 3 cm ilgio pagalvėlėmis. Virkite verdančiame vandenyje ne ilgiau kaip 7 minutes, kol beveik išvirs.
Žingsnis 3
Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus ir įmeskite gnocchi, kepkite 2 minutes, tada sutarkuokite sūrį ir pabarstykite patiekalą.
Kategorijos