Publikavimo data: 2024-05-25
Aromatingi grybai su sūriu orkaitėje
Grybus su česnakais, keptais svogūnais, žolelėmis ir kvapnia sūrio plutele galima vadinti universaliu patiekalu, nes jį galima ruošti ir kasdienei vakarienei, ir per šventes. Didelis tokio patiekalo privalumas tas, kad jis kainuos labai nebrangiai, o gaminti jį reikės labai trumpai. Tačiau rezultatas džiugins aromatais ir skoniu.
Žingsnis 1
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apie 20 minučių pakepinkite svogūnus ir pievagrybius, pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Kepimo indą patepkite aliejumi ir sudėkite į jį apkeptą grybų mišinį.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustytas česnako skilteles keptuvėje kepkite apie 3 minutes. Ant grybų sudėkite petražoles ir česnakus.
Žingsnis 3
Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir pabarstykite ant paruoštos masės. Įdėkite formą su grybais į iki 200 °C įkaitintą orkaitę. Kepkite grybus 25-30 minučių.
Kategorijos