Publikavimo data: 2025-08-19
Aromatingi grybai su svogūnais
Aromatingas patiekalas iš bet kokios rūšies grybų. Tai paprastas ir sotus skanėstas tiek namų, tiek švenčių stalui. Šį receptą žinau jau seniai, taip gamindavo mano mama.
Žingsnis 1
Grybus nuplaukite.
Žingsnis 2
Svogūnus nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 3
Grybus supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 4
Keptuvėje įkaitinkite sviestą ir sudėkite svogūnus. Kepkite svogūnus, kol suminkštės ir taps permatomi, retkarčiais pamaišydami.
Žingsnis 5
Sudėkite grybus į keptuvę su svogūnais. Maišydami kepkite grybus ir svogūnus ant vidutinės ugnies, kol išgaruos visas skystis ir grybai pradės ruduoti.
Kategorijos