Aromatingi julienai su vištiena ir grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-22

Aromatingi julienai su vištiena ir grybais

Aromatingi džiūvėsiai su vištiena ir grybais - geriausias pasirinkimas vakarienei. Dėl mėsos, grybų ir grietinėlės padažo derinio patiekalas yra švelnus ir sultingas. Julieną puikiai papildys grikių košės, ryžių ar bulvių košės garnyras. Gastronomijoje yra ir kitokių patiekalo interpretacijų: vegetariškas ir veganiškas julienas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
149 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Aromatingi julienai su vištiena ir grybais Žingsnis 1
Kepkite mėsą saulėgrąžų aliejuje apie 10 minučių, kol mėsa bus pusiau iškepusi. Į filė sudėkite smulkintą svogūną ir kepkite dar apie 5-7 minutes. Savavališkai supjaustykite grybus ir sudėkite juos į keptuvę

Žingsnis 2

Aromatingi julienai su vištiena ir grybais Žingsnis 2
Kai drėgmė išgaruos, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Kepkite dar apie 8 minutes. Tada mėsą ir grybus užpilkite grietinėle, šiek tiek pavirkite ir sudėkite tarkuotą sūrį. Uždenkite dangčiu, kad sūris išsilydytų, tada galite patiekti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, užkandis, julienas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, karšti naujametiniai patiekalai, receptų knyga, grybų tartaletės, vakarienė su vištienos filė, julienas su grybais

Kategorijos