Publikavimo data: 2024-10-22
Aromatingi julienai su vištiena ir grybais
Aromatingi džiūvėsiai su vištiena ir grybais - geriausias pasirinkimas vakarienei. Dėl mėsos, grybų ir grietinėlės padažo derinio patiekalas yra švelnus ir sultingas. Julieną puikiai papildys grikių košės, ryžių ar bulvių košės garnyras. Gastronomijoje yra ir kitokių patiekalo interpretacijų: vegetariškas ir veganiškas julienas.
Žingsnis 1
Kepkite mėsą saulėgrąžų aliejuje apie 10 minučių, kol mėsa bus pusiau iškepusi. Į filė sudėkite smulkintą svogūną ir kepkite dar apie 5-7 minutes. Savavališkai supjaustykite grybus ir sudėkite juos į keptuvę
Žingsnis 2
Kai drėgmė išgaruos, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Kepkite dar apie 8 minutes. Tada mėsą ir grybus užpilkite grietinėle, šiek tiek pavirkite ir sudėkite tarkuotą sūrį. Uždenkite dangčiu, kad sūris išsilydytų, tada galite patiekti.
Kategorijos