Publikavimo data: 2025-08-17
Aromatingi kreminiai grybai su sūriu
Iš grybų galima pagaminti daugybę įvairių patiekalų. Kartu su grietinėle grybai geriau atskleidžia savo skonį ir aromatą. Šiandien gaminsime aromatingus grybus grietinėlėje su sūriu. Patiekalas išeis labai skanus, kvapnus ir švelnus.
Žingsnis 1
Nuplaukite grybus. Didelius grybus supjaustykite į 4 dalis, vidutinio dydžio grybus - į 2 dalis.
Žingsnis 2
Padažui sumaišykite grietinėlę, sojų padažą, išspaustą česnaką ir šiek tiek druskos.
Žingsnis 3
Sudėkite grybus į kepimo indą ir užpilkite juos padažu. Išmaišykite, kad visi grybai pasidengtų padažu. Kepkite 200 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 30 minučių.
Žingsnis 4
Išimkite grybus, išmaišykite, pabarstykite tarkuotu sūriu. Sumažinkite orkaitės temperatūrą iki 180 laipsnių ir kepkite dar 10 minučių, kol sūris išsilydys.
Kategorijos